top of page
VERPAKKEN_banner.png
Verpakken

Bij IDorganics bieden we diverse verpakkingsmogelijkheden, afgestemd op verschillende behoeften en met een focus op hoge kwaliteit. Van minimalistische tot functionele verpakkingen, ons assortiment is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Denk aan recycleerbare materialen, composteerbare opties en milieuvriendelijke drukinkt. We begrijpen dat de verpakking een verlengstuk is van het product, daarom besteden we aandacht aan details die zowel esthetisch als praktisch zijn.

  

Met onze verticale vormvulmachines en glasverpakkingsmachines in huis bieden wij de volgende verpakkingsoplossingen:

  

Consumentenverpakkingen

Weckpotten. Wij bieden hoogwaardige weckpotten, perfect voor het inpakken behouden van de natuurlijke smaak en versheid van onze producten. 

  

Twist-off potten. Voor gemakkelijke toegang en hermetische afsluiting bieden onze twist off potten een betrouwbare verpakkingsoplossing. 

Zakjes. Wij bieden verschillende soorten innovatieve zakjes, vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen die de versheid van onze biologische producten behouden. 

   

Bakjes. Onze bakjes zijn gemaakt van duurzame materialen die de natuurlijke smaak en versheid van onze biologische producten handhaven. 

  

Bulkverpakkingen

Voor grotere hoeveelheden bieden we efficiënte bulkverpakkingen aan, perfect voor zowel retail als industriële doeleinden.

De standaard voor onze bulkverpakkingen is 10kg. Afhankelijk van het volumegewicht van een artikel kan het standaardgewicht wijzigen.

bottom of page